Dienst bezoeken

De dienst bezoeken op uitnodiging

We volgen de adviezen van het RIVM, daarom kun je onze wekelijkse samenkomsten alleen op uitnodiging bezoeken. Om uitgenodigd te worden moet je je aanmelden op Kerktijd. We gebruiken dit systeem zodat iedereen even vaak de dienst kan bezoeken.

Hoe werkt Kerktijd?
Wanneer je aan de beurt bent om de dienst te bezoeken krijg je via e-mail een uitnodiging. Hierin kun je aangeven of je wel of niet komt en met hoeveel personen. Bij eventuele vragen kun je een e-mail sturen naar secretaris@baptisten-nieuwbuinen.nl. Ben je niet uitgenodigd voor om onze dienst te bezoeken? Bekijk onze livestream

 

Online dienst

Iedere zondag is er om 9.30 uur een online dienst die je kunt volgen via de livestream.

Veelgestelde vragen

Kan ik gewoon langskomen?

Helaas kan dat niet op dit moment. We hebben ervoor gekozen op dit moment een maximum van 30 bezoekers toe te laten. Dit gebeurt op uitnodiging. Wil je uitgenodigd worden? Meld je dan aan op kerktijd.nl.

Met welke Corona maatregelen moet ik rekening houden?
  • Alle basisregels van het RIVM met betrekking tot hygiëne en ‘wat te doen bij gezondheidsklachten’ gelden voor iedereen
  • Volwassenen (die niet tot een huishouden behoren) houden anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Volg de looproutes en aanwijzingen
  • Draag een mondkapje op beweegmomenten.
  • Tijdens de dienst wordt er niet meegezongen.
Waar staat de kerk?

Onze kerk staat op de grens van Drenthe en Groningen aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw-Buinen.

Hoe laat begint de dienst?

De zondagochtend dienst begint om 9:30 uur.

Waar moet ik parkeren?

Je auto parkeer je op de parkeerstroken langs het Dwarsdiep en Dwarskade. Fietsen kunnen naast de hoofdingang geparkeerd worden. Wil je er rekening mee houden dat de parkeerplaatsen voor de kerk bestemd zijn voor mensen die slecht te been zijn. Op de grasvelden langs de straat mag niet geparkeerd worden.

Is er crèche of zondagsschool?

Er wordt op dit moment nog geen crèche of zondagsschool voor de kinderen georganiseerd. Ze zijn van harte welkom in de dienst.

Hoe gaat de zondagochtend dienst?

Tijdens de dienst wordt er gezongen door het aanbiddingsteam. Meezingen is nog niet toegestaan. Je kunt de teksten lezen op het scherm. We lezen uit de bijbel en bidden. Elke dienst verzorgt een spreker de preek. Deze zijn toepasbaar in het dagelijks leven. De dienst duurt ongeveer anderhalve uur. Er staat altijd iemand een gastheer- of vrouw klaar om je wegwijs te maken. Voel je vrij om ons aan te spreken!