Abraham: Vader, Vriend en Voorbeeld

U kent hem allemaal. Sommigen zijn al ongenadig met hem geconfronteerd. Als je nl. de 50 passeert als man, loop je het risico een enorme opblaaspop in je tuin te krijgen die op hem moet lijken. En ook zonder die pop maak je kans om met 50 jaar zijn naam naar je hoofd geslingerd te krijgen. Het is.... onze grote voorvader in het geloof: Abraham!

Abraham: Vader, Vriend en Voorbeeld

Je zult misschien denken: wat valt daarover te leren? Nou, genoeg kan ik je verzekeren. Een man met een groot geloof, maar hij kon ook flink de mist ingaan. Gelukkig had hij vooral een grote God, en dat is waar we vooral naar willen kijken in de Bijbelstudies. We lopen in 9 keer door zijn indrukwekkende leven heen. Van zijn roeping door God tot en met zijn levenseinde.

Daarbij luisteren we met elkaar heel goed naar wat de tekst van de Bijbel zegt. Maar we luisteren ook naar elkaar. We gaan het gesprek aan met elkaar. En dat is erg verrijkend. Dit alles vindt plaats onder leiding van voorganger Gerrit van Valen.

Voor wie zijn de Bijbelstudies?
De Bijbelstudies staan open voor iedereen, van jong tot oud. Een bepaald niveau van Bijbelkennis is niet vereist. Ook mensen van buiten de Baptistengemeente Nieuw-Buinen zijn van harte welkom.

In 10 avonden gaan we op reis in het leven van Abraham. Ga je mee?

Praktische informatie

  • Data: 14 februari, 14 maart, 11 april en 16 mei.
  • Tijd: 19.30 - 21.30 uur
  • Locatie: Baptistengemeente Nieuw-Buinen, Dwarsdiep 9 Nieuw-Buinen
  • Aanmelden is niet nodig
  • Leiding: Gerrit van Valen
  • Contactpersoon: Gerrit van Valen

*Afbeelding: www.gospelimages.nl