Christus boven alles

Een schatrijke brief die ons laat zien dat wij schatrijke mensen zijn. Paulus vertelt ons dat wij in Christus compleet zijn: we hebben in Hem alles gekregen wat wij nodig hebben. En tegelijk valt er nog zoveel te groeien! Wat zou het mooi zijn als je door deze Bijbelstudies dat mag ervaren. Jazeker, het wordt studeren, we gaan goed kijken naar wat er staat, maar we gaan zeker niet voorbij aan het leven. We gaan ons zeker ook afvragen wat deze actuele brief voor ons betekent, anno 2021-2022.

Christus boven alles

Inschrijven

In 10 avonden gaan we door de brief heen. We komen op deze boeiende reis thema’s tegen als verlossing door het Evangelie, de verhevenheid van Jezus Christus, de alverzoening, jezelf inspannen voor het Evangelie, wie je in Christus bent, wetticisme en vrijheid, heilig leven, hoe het geloof je relaties verandert, en ga zo maar door.

Na een bespreking van de tekst door Gerrit van Valen spreken we dieper door over de vragen die de tekst oproept en wat het voor ons leven betekent. Een open mind is daarbij belangrijk. Niet alleen voor de altijd weer verrassende boodschap van de Bijbel, maar ook voor elkaar. Verschillende kerken, verschillende geloofsbelevingen, verschillende vertalingen, verschillende opvattingen, verschillende persoonlijkheden, ze zijn allemaal welkom!

Ga je mee op reis?

Praktische informatie

Schrijf je hier in voor de cursus 'Christus boven alles!'