De Prayer Course

Bidden: we vinden het waarschijnlijk allemaal belangrijk en nodig. Maar waarschijnlijk vinden we het allemaal ook best lastig. Het kan moeilijk zijn om er tijd voor vrij te maken of om er de woorden en het geloof voor te vinden. Soms heb je dan even een zetje nodig. Noem het nieuwe inspiratie. Een doorstart van je gebedsleven. Misschien is deze gebedscursus dan net wat jij nodig hebt.

Inschrijven

'Bidden kun je leren'

In deze korte en praktische cursus over gebed gaan we samen de tijd voor gebed nemen. Voor het grootste deel volgen we het programma van de Prayer Course van Alpha. Vijf thema’s komen langs: aanbidding, vragen & voorbede, omgaan met teleurstellingen, leren luisteren, en geestelijke strijd.

De opbouw van de avonden is als volgt: na een woord van welkom kijken we ongeveer een kwartier naar een inleidende video. Daar spreken we zo’n twintig minuten over door, om vervolgens ongeveer een kwartier in praktijk te brengen wat we hebben geleerd. Daarna is er nog ruimte om af te sluiten met elkaar, of waar gewenst nog wat verdieping aan te brengen. Het is de bedoeling dat het avonden zijn waarin er ruimte is voor ieders eigen manier van bidden, ook (of juist) als je meent dat het bij jou nog in de kinderschoenen staat.

Is het ook jouw verlangen om te groeien in gebed? Weet je welkom!

Praktische informatie

  • Data: donderdag 27 oktober, 10 november, 24 november, 1 december, 8 december 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur
  • Locatie: Bij niet al te grote groep kan het in een huiskamer; anders wordt het in een zaaltje in de Baptistengemeente Nieuw-Buinen
  • Leiding: Gerrit van Valen
  • Contactpersoon: Justin Lambeck
  • Opgave vóór 25 oktober 2022

 

Schrijf je hier in voor de cursus 'De Prayer Course'